SAMO IZABERITE JEDNU OD OVIH SLIKA I ZNAT ĆETE KAKVE APSURDNE TAJNE VAŠA PODSVIJEST KRIJE: POGAĐA DO SRŽI, I TO SVE!






Stanje ljudskog uma neprestano se mijenja, čak i kada su pitanje osobe s jakim karakterima i izraženom individualnošću. Često i ne znamo šta se krije u našoj podsvijesti i na šta je fokusirana, jer smo isuviše zauzeti posmatranjem spoljašnjih okolnosti.

Ako želite da dokučite šta vam je zapravo u mislima, najbolje je da izdvojite malo vremena za sebe i dobro se preispitate, a neke od misli i zapišete na papir. Međutim, postoje i lakši načini poput interesantnih i kratkih psiholoških testova, koji mogu bar okvirno da otkriju kako stvari trenutno stoje.

Takav je ovaj - zato izaberite jednu od priloženih slika, onu koja vas najviše privlači, i saznajte šta to govori o vašem umu, prenosi Kurir.

Slika 1

Opušteni ste, duhoviti i vedri. Za vas je život prilika da budete slobodni i spontani, i da u svakom trenutku pronađete nešto lijepo. Vas definitivno opisuje moto "jednom se živi". Stalno ste u potrazi za novim iskustvima, a promjene i rizik su vaše drugo ime. Ništa ne može da vas ograniči i kao što volite da iznenađujete druge, tako volite da i vas iznenade.

Slika 2

Nezavisni ste i guši vas sve što je standardno i konvencionalno. Uvijek ste vjerni svojim idejama i zamislite, i prkosite pravilima društva. Najvjerovatnije ste veoma talentirani za neki vid umjetnosti, pa ako vam to nije posao, zasigurno jeste hobi. Volite slobodu i veoma ste nepredvidivi, a često se borite se vjetrenjačama.

Slika 3

Poprilično ste osjetljiva osoba. Volite da meditirate ili provodite vrijeme u molitvi. Često razmišljate o svijetu oko sebe i pojavama u društvu. Volite da budete sami i prezirete besmislene razgovore. Ipak vaša prijateljstva su veoma čvrsta i uvijek su ona prava. Dosada je za vas nepoznat pojam, jer uživate u trenucima dokolice i samoće.

Slika 4

Prefinjeni ste i imate mjeru u svemu, skloni ste ravnoteži i skladu u svemu. Volite jednostavne stvari i prirodu, a drugim ljudima prija vaša umirujuća energija. Sa obje ste noge na zemlji i svako može da se osloni na vas. Ipak, niste pretjerano zaštitnički nastrojeni. Drugi vas posmatraju kao toplu i ljubaznu osobu.








Slika 5

Vi ste pragmatik i vrlo ste sposobni. Ništa ne prepuštate slučaju i volite da držite konce u svojim rukama. Rješavate probleme jedan po jedan i to uvijek na najjednostavniji način. Vrlo ste realni i znate kako se donose odluke. Odgovorni ste i odlikuje vas mentalna snaga. Ono što drugima može da smeta kod vas jeste prevelika ambicija i perfekcionizam.

Slika 6

Uživate u miru i dubokim mislima, a ježite se agresije. Jednostavni ste i oprezni, pa zato imate puno poznanstava, ali malo bliskih prijatelja. Volite da čuvate svoju privatnost. Najvjerovatnije imate i omiljeno mjesto koje krijete od drugih. U miru ste sa sobom, i svima oko vas.

Slika 7

Vi ste dinamična, aktivna i osoba koja je veoma otvorena. Ne bojite se rizikovanja i posvećenosti, bilo da je u pitanju posao ili neka druga društvena situacija. Užasavate se rutine, pa se trudite da je izbjegnete po svaku cijenu. Odluke koje donosite nisu uvijek dočekane aplauzom, ali vas pravi prijatelji nikada neće napustiti.

Slika 8

Vi ste romantična osoba i sanjar s veoma osjetljivim karakterom. Nikada ne gledate stvari racionalno, uvijek se oslanjate na emocije i osjećaje. Volite da maštate i sanjarite i osjećate se lijepo tada. Izbjegavate da se okružite ljudima koji ne vjeruju u romantiku i bajke i kojima je logika jača strana. Odbacujete sve što može da ograniči raspon vaših emocija.



(Hayat/Foto:Screenshot)

Primjedbe